Înregistrare

Înregistrarea pe VeziHD.ro oferă utilizatorilor oportunitatea de a accesa conținutul de pe site și de a beneficia de o serie de avantaje. Utilizatorii își pot crea contul de site, își pot actualiza profilul, pot ține evidența filmelor văzute și pot salva filmele favorite. De asemenea, ei pot primi notificări despre cele mai noi filme și alte informații.

Avantaje

Filme favorite

Salvarea filmelor favorite este realizată prin folosirea butonului, Add to favorites, iar filmele salvate  le găsiți în My Box.

Filme vizionate

Această funcție este disponibilă în Profil, acolo găsiți toate filme vizionate

Screen Sharing

Screen Sharing este o caracteristică care permite unui utilizator să împărtășească conținutul ecranului său cu alți utilizatori. Acest lucru poate fi folosit pentru a împărtăși prezentări, instrucțiuni, documente și alte conținuturi întrun mod rapid și eficient.

Notificări când apare un film nou

Vă oferim opțiunea de abonare, cum ar fi abonarea la o listă de filme noi sau la o anumită categorie.

Sunt datele mele protejate?

Răspunsul la această întrebare depinde de modul în care protejați datele. Există mai multe măsuri de securitate pe care le puteți lua pentru a vă proteja datele, cum ar fi folosirea parolelor complexe și asigurarea unei conexiuni sigure atunci când accesați sau partajați datele.

Blocarea reclamelor

Calitate FULL HD

Completează formular sau loghează-te prin social media